tumblr hit tracking tool

Yrkeshögskola

"Gjorde min praktik i Montreal"

Av Hyper Island 2013-10-07
Mari Berglund valde Hyper Island. - Jag reflekterade aldrig över att det var en Yrkeshögskoleutbildning. Jag sökte till Hyper Island efter att ha hört från fd studenter om deras erfarenheter där.

Varför sökte du en Yrkeshögskoleutbildning?

 - Jag reflekterade aldrig över att det var en Yrkeshögskoleutbildning. Jag sökte till Hyper Island efter att ha hört från fd studenter om deras erfarenheter där. Men självklart var möjligheten att ha lång praktik på ett företag jag verkligen ville jobba på spännande. Det är något som inte erbjuds på så många andra utbildningar.

Vad gjorde du på din LIA

 - Jag gjorde min praktik på Sid Lee i Montreal, Kanada. Där blev jag också kvar i över ett år efter min examen. Nu jobbar jag på acne production i Stockholm.

Känner du att ditt kontaktnät inom framtida yrke har breddats?

 - Absolut! Alla mina gamla klasskompisar jobbar nu på olika kreativa byråer runt om i världen.

Hur upplever du dina möjligheter att få jobb efter avslutad utbildning?

 - För mig gick det väldigt snabbt eftersom jag blev kvar på det ställe där jag gjorde min praktik. Överlag blev de flesta i min klass det.

Hur ser du på lärarnas kompetens inom din utbildning?

 - På Hyper Island finns inga lärare i den vanliga meningen utan det är bransch personer som leder de olika modulerna som utbildningen är uppbyggd av. Jag tycker de är den absolut bästa kompetensen att lära från.

Hur är er kontakt med näringslivet?

 - Väldigt aktiv. Hyper Island bygger på att alltid vara i kontakt med näringslivet för att hålla sina utbildningar uppdaterade.

Warning: Unknown: open(/storage/content/65/195165/klienten.se/public_html/files/tmp/sess_mcgdm1f5dstvclrgocbbutq1q7, O_RDWR) failed: File too large (27) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/storage/content/65/195165/klienten.se/public_html/files/tmp) in Unknown on line 0