tumblr hit tracking tool

Yrkeshögskola

LIA är vägen till drömjobbet

Av Cajsa Broberg 2014-04-07
Hos Affärshögskolan läser du utbildningar inom ekonomi, marknadsföring, försäljning och planering. Om du är beredd att satsa för att nå dina karriärmål, så ska du studera på Affärshögskolan!

Affärshögskolan startade 2006 och finns idag på hela elva orter runt om i landet. Ett nära samarbete med näringslivet är Affärshögskolans framgångsfaktor och här läser studerande som vill vidareutveckla sig eller satsa på en ny karriär.

 Klas studerar till Strategisk säljare på Affärshögskolan och han satsar på en utvecklande roll med ledaransvar.

 - Kurserna i utbildningen stämmer väl överens med det jag är intresserad av, försäljning, marknadsföring och affärsutveckling, säger han.

Det väntas vara stor efterfrågan på kvalificerade säljare under de kommande åren. Utbildning i kombination med erfarenhet av säljyrket är ofta ett krav vid nyrekryteringar. Klas hoppas på att få jobb via sin praktik, eller LIA.

 - Praktiken är viktig. Det är här du knyter kontakter inför framtiden. Väljer du ett ambitiöst LIA-företag så kan du lära dig väldigt mycket. Om du samtidigt visar vad du går för, kan du gå långt, avslutar Klas.