tumblr hit tracking tool

Gymnasium

Sveriges största idrottsgymnasium

Av Jörgen Norman 2013-11-13
Celsiusskolan har av Skolverket och Riksidrottsförbundet godkända Nationella Idrottsutbildningar för elitsatsande idrottsungdomar i hela 19 olika idrotter

Emil Nordback går andra året på Celsiusskolans elitprogram med inriktning fotboll. Emil är en charmig kille som älskar fotboll och mår bäst att vara aktiv. Han berättar att Celsius är skolan som är perfekt för honom. Han trivs otroligt bra med att kunna kombinera studier och hans favoritsyssla! Han berättar att han är målinriktad och en riktigt tävlingsmänniska.

- Varje år är det en klasskamp där man tävlar i olika sporter mellan klasserna för att se vem som är bäst. Förra året när jag gick i ettan så vann min klass, och vi var den första ettan någonsin att vinna! Det var kul! Celsiusskolan är för bra för att tävla med andra skolor så vi tävlar mellan varandra i skolan istället.

Celsiusskolan är för bra för att tävla med andra skolor


- Alla som brinner för sin sport och som verkligen vill bli något i den ska välja NIU. Sam-Media passar för dem som tycker om att skapa och utveckla sin vetskap för hur man marknadsför.

- Jag trivs otroligt bra på skolan. Lärarna har stor förståelse för oss, jag har lärt mig att planera och få en balans mellan skoluppgifter och fotbollen. Jag motiveras varje dag av att skolan ger mig möjligheten att träna på skoltid och få poäng för det!

Årets skolbibliotek finns på Celsiusskolan Uppsala!
Nationella skolbiblioteksgruppen motiverar priset med att skolans lärare och biblioteket har ett nära samarbete och att bibliotekarierna blivit navet i gymnasieskolans satsning på studiecoaching.

celsiusskolan.uppsala.se

018-727 70 70

Warning: Unknown: open(/storage/content/65/195165/klienten.se/public_html/files/tmp/sess_tlt6nn6f00ikgbr2cqqkolb592, O_RDWR) failed: File too large (27) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/storage/content/65/195165/klienten.se/public_html/files/tmp) in Unknown on line 0