tumblr hit tracking tool

Yrkeshögskola

"Team is everything"

Av Hyper Island 2014-03-05
Niklas Höglund, Mobile Design & development
Team is everything. På Hyper Island i Karlskrona ligger stor fokus på grupputveckling, men också på på att lära sig ta personligt ansvar, vilket visade sig passa Niklas Höglund perfekt.

- Visst är det bra att vara otroligt duktig på en sak, men att framgångsrikt veta hur man ska använda det i ett team är ännu bättre. Vi jobbar med riktiga problem, med riktiga klienter och kombinationen av det gör att vi lär oss lösa problem var de än uppstår.

På Niklas utbildning, Mobile Design & development (som nästa år byter namn till Mobile Creative) får du förståelse för en värld där mobil levande blir mer och mer av en norm. Niklas förklarar att det finns en brist på kunskap hos många företag om hur man slår sig in på den digitala marknaden, och den digitala marknaden är i allra högsta grad mobil idag.

- Det som är mest intressant med mobile är hur pass brett det har blivit. Mobile är inte bara en mobiltelefon, det kan vara en bil som är kopplad till din telefon, som är kopplat till ditt hem, till en websida, eller något annat som du kommer på? Allt beror på vilket problem kunden har, och det är det som gör detta så roligt. Du lär dig älska problemet du ska lösa, och du får med dig en mängd verktyg och kunskap för att kunna tackla dessa utmaningar.Övriga utbildningar hos Hyper Island

 

Digital Data Strategist: 

Är du intresserad av den digitala världen och vill vara med och utveckla den?  Läs mer på hemsidan: 

http://www.hyperisland.com/programs-and-courses/digital-data-strategist


Motion Creative: 

Brinner du för design, animering och rörlig grafik? Läs mer på hemsidan: 

http://www.hyperisland.com/programs-and-courses/motion-creative


Interactive Art director:

Är du en kreativ art director eller designer som vill ta klivet in i den digitala världen? Läs mer på hemsidan 

http://www.hyperisland.com/programs-and-courses/interactive-art-director


Digital Media Creative:

Är du intresserad av kreativitet, design och digitala medier? Då är Digital Media Creative något för dig. Under 90 veckor arbetar du med olika delar av den digitala mediebranschen som; design, management och teknik. Nytt är att Digital Media Creative startar även i jan 2015 i Karlskrona.