tumblr hit tracking tool

Yrkeshögskola

Uttnyttja din kreativa anda!

Av Mats Holmström 2013-10-07
Anneli Johnssons mål var att få arbeta som visual merchendiser på Hennes & Mauritz. Efter att hon avslutat utbildningen på Entreprenörsskolan Campus i Leksand kan hon nöjt konstatera att hon uppnått sitt mål.

Varför sökte du en Yrkeshögskoleutbildning?

För min utvecklings skull och för att jag ville förstärka mina chanser till ett arbete jag verkligen ville ha. Jag arbetade tidigare som säljare i en mindre inredningsbutik och fick även ansvara för skyltning i fönster och i butiken. Det var en rolig tid och jag kände att jag ville fortsätta vidareutvecklas till Visual Merchandiser . Mitt mål var att en dag få arbeta som VM på Hennes & Mauritz.

Vad tycker du är mest utvecklande för dig under utbildningen?

Den personliga resan man gör och alla möjligheter jag fått under studieåren. Till exempel har jag varit klassens representant i Ledningsgruppen och fått chans att vara med att påverka utbildningen tillsammans med arbetslivets representanter.

Är du nöjd med ditt val av utbildning?

Absolut! Det är mångsidigt och man får möjlighet att vara kreativ på flera olika sätt. Från styling till att arbeta i skarpa projekt och hantera flera bollar i luften.

Vad ger praktiken dig?

Den ger möjlighet att praktiskt få utöva och utvecklas i den yrkesroll jag vill ha. Samt ger den dig ovärderliga kontakter i framtiden.

Hur upplever du dina möjligheter att få jobb efter avslutad utbildning?

Möjligheterna är goda, av tidigare studenter på Entreprenörskolan har minst 9 av 10 fått jobb. Jag är redan en av dem! Och jag har redan tackat JA till ett jobb som Visual Merchandiser på H & M som jag börjar efter avslutad examen.

Vilken nytta tror du att du kommer att ha av din utbildning i ditt framtida yrkesliv?

Otrolig nytta! Den personliga utvecklingsresan jag gjort under studietiden är ovärderlig. Utbildningen har gett mig värdefulla kontakter och skapat flera arbetsmöjligheter, samt gett mig möjlighet att fått träffat inspirerande människor och fått vänner för livet. Denna utbildning har verkligen öppnat många dörrar för mig.

Warning: Unknown: open(/storage/content/65/195165/klienten.se/public_html/files/tmp/sess_62bo2srpjdqjtlbo3a8cc0dju3, O_RDWR) failed: File too large (27) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/storage/content/65/195165/klienten.se/public_html/files/tmp) in Unknown on line 0